wie zijn wij?

Over wavy Dreams

Over ons

Wij zijn Jesper en Renske, trotse ouders van onze dochter Ise en de oprichters van Wavy Dreams. Als jong en dynamisch bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige babyproducten. Het is onze missie om ouders te helpen bij het creëren van een veilige en comfortabele omgeving voor hun kleintjes. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om goede producten te hebben voor de ontwikkeling van je baby en daarom hebben we ons hart en ziel gestoken in het ontwerpen en produceren van mooie en praktische producten die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoen.

Onze eigen ervaring als ouders heeft ons geïnspireerd om Wavy Dreams te starten. We hebben zelf ervaren hoe overweldigend het kan zijn om als kersverse ouders te zoeken naar de beste producten voor je baby. We willen graag andere ouders helpen om deze zoektocht makkelijker te maken. Daarom werken we hard om ervoor te zorgen dat onze producten niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en functioneel.

Bij Wavy Dreams geloven we in een persoonlijke aanpak. We willen dat jullie je welkom voelen bij ons en dat jullie weten dat we er zijn om jullie te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jullie kleintjes. We zijn trots op ons werk en op de producten die we aanbieden. We hopen dat onze producten bijdragen aan een veilige en comfortabele omgeving voor jullie kleintjes en dat jullie er net zo van genieten als wij.