vragen?

FAQ

Welkom bij de veelgestelde vragen sectie van Wavy Dreams! Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over onze producten, bestelproces, verzending en meer. We begrijpen dat u misschien vragen heeft voordat u een aankoop doet, en we willen u graag helpen bij het vinden van de informatie die u nodig heeft. Als u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn er om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Algemeen

Ja dat kan! Vink bij het afrekenen aan: Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven.
Hier kun je de gegevens van de ontvanger invullen. Het is handig om bij het vakje eventuele opmerkingen neer te zetten dat het een cadeautje betreft dan zorgen wij ervoor dat het leuk wordt ingepakt!

Ja, we bieden een selectie van gepersonaliseerde producten aan, zoals sleutelhangers en gepersonaliseerde speenkoorden. Op onze website kun je zien welke producten kunnen worden gepersonaliseerd en hoe je je personalisatie kunt doorgeven.

Ja, we zijn toegewijd aan het leveren van producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. We testen onze producten uitgebreid om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor baby’s.

Ja, we helpen je graag bij het vinden van het perfecte cadeau voor de baby of ouder. Neem contact op met onze klantenservice voor advies.

Nee wij beschikken helaas nog niet over speciale tekens zoals: à, è, ì, ò, ù ect.

Verzending & Retourneren

We doen ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Producten die op werkdagen voor 12:00 zijn besteld worden de volgende dag geleverd.

Persoonlijk ontworpen producten worden binnen 1 – 3 werkdagen verzonden. De verzending doet er ook 1-2 werkdagen over.

Nee dit is helaas niet mogelijk. 

Jazeker! Elk pakketje wordt verzonden met DHL met track and trace code. Na verzending wordt de track and trace code naar je e-mail adres verstuurd en kun je jouw pakketje volgen tot de voordeur.

Heb je al gekeken in je spam box? Soms komen onze mailtjes daar terecht.
Zo niet, neem dan even contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@wavydreams.com

Wij rekenen €4,75 aan verzendkosten voor brievenbuspakketjes en €5,49 aan pakketpost met artikelen die niet door de brievenbus passen.

Bij een bestelling boven de €35 verzenden wij jouw bestelling helemaal gratis! 🙂

Wij verzenden ook naar België, de verzendkosten voor brievenbuspakketjes bedragen €7,55 en €8,60 voor pakketpost met artikelen die niet door de brievenbus passen.

Uiteraard mag je je bestelling binnen 14 dagen retour sturen mits het artikel niet gebruikt is.

Met uitzondering van gepersonaliseerde items deze worden niet retour genomen. Ook worden bijtringen die uit het plastic zijn gehaald niet retour genomen i.v.m. hygiëne.

Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Veiligheid

Speenkoorden kunnen veilig zijn voor baby’s als ze worden gebruikt onder toezicht van een volwassene en volgens de juiste richtlijnen. Speenkoorden mogen niet te lang zijn en moeten worden bevestigd aan de kleding van de baby, niet aan de wieg of kinderwagen. Zorg er ook voor dat de clip of het koord niet los kan raken en verstikkingsgevaar kan veroorzaken. Controleer het speenkoord regelmatig op slijtage of beschadiging.

Bijtringen kunnen veilig zijn voor baby’s als ze worden gemaakt van materialen die veilig zijn om op te kauwen en niet gemakkelijk kunnen worden ingeslikt of losraken. Controleer de bijtring regelmatig op slijtage of beschadiging en vervang deze indien nodig. Laat baby’s nooit alleen met een bijtring.

Koop deze producten alleen van gerenommeerde fabrikanten/webshops en zorg ervoor dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen van jouw land. Controleer het product regelmatig op slijtage of beschadiging en vervang het indien nodig. Zorg ervoor dat je de instructies voor gebruik volgt en dat je de baby nooit alleen laat met deze producten.

Gebruik van onze producten is altijd op eigen verantwoordelijkheid. Wavy Dreams is niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van het product.

Maak een speenkoord nooit langer.

De siliconen kralen zijn getest conform de Europese veiligheidsnorm,
onze siliconen kralen zijn van natuurlijke materialen en zijn 100% food graded.
De kralen zijn volledig BPA-vrij, PVC-vrij, lood-vrij en Ftalaat-vrij.

De speenkoorden voldoen aan de Europese veiligheidsnormen NEN12586.
Speenkoorden mogen inclusief lus, zonder clip, maximaal 22 cm lang zijn.
Een speenkoord is geen speelgoed.

Controleer het speenkoord voor ieder gebruik.

Voorkom verstikkingsgevaar, laat jouw baby nooit alleen met een speenkoord & houdt altijd toezicht. Bevestig een speenkoord nooit aan koorden, linten, veters of losse kleding delen.

Wanneer er onderdelen los(ser) zitten, er slijtage optreedt en/of er barsten in het hout ontstaan mag het product niet meer gebruikt worden.

Een speenkoord Is niet bedoeld om op te bijten.

Het gebruik van een speenkoord is op eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord.
Een speenkoord kan beperkt gebruikt worden.

  • Niet in contact brengen met vuur.
  • Niet gebruiken in combinatie met scherpe voorwerpen.
  • Niet hardhandig schoonschrobben met ruwe spons.
  • Niet boven de 200°C gebruiken.

Maak het speenkoord regelmatig schoon met een warme vochtige doek of met een snoetepoetser.
Maak het speenkoord niet schoon onder de kraan.
De clip van het speenkoord is niet bestand tegen (veel) gebruik van water. Het speenkoord kan hierdoor zijn stevigheid verliezen of eerder kapot gaan.

Getest en gecertificeerd keurmerk EN71 bijtspeelgoed.

De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout.

Onze siliconen kralen zijn van natuurlijke materialen en zijn 100% food graded.

De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij.

Controleer de bijtring voor gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten.
Een bijtring kan niet onbeperkt gebruikt worden. Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten of de bijtring slijtage vertoont dient deze vervangen te worden.

Laat een kind nooit alleen met een bijtring.

Reinig de bijtring regelmatig, gebruik hiervoor een schone natte doek of een snoetepoetser.

Laat de bijtring na het wassen goed drogen.

Betalingen

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, zoals creditcard, iDeal en Paypal. Op onze website kun je de beschikbare betaalmethoden zien.

Ja, het is veilig om online te betalen. Wij maken gebruik van beveiligde betaalmethoden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen om de veiligheid van onze klanten te waarborgen.

Als je betaalt met iDeal, creditcard of PayPal wordt je betaling meestal direct verwerkt.

Ja, je kunt je bestelling annuleren en je betaling terugkrijgen als je bestelling nog niet is verzonden of geproduceerd. Neem contact op met onze klantenservice als je je bestelling wilt annuleren of je betaling wilt terugkrijgen.

Ja, je persoonlijke informatie wordt beschermd tijdens het betalingsproces. Wij gebruiken beveiligde betaalmethoden en slaan je persoonlijke informatie veilig op.

Nee, we brengen geen extra kosten in rekening voor online betalingen. De prijs die je ziet op onze website is de prijs die je betaalt.