Wat moet je weten?

Green Friday

Wij doen mee aan green friday!

Wat is green friday?

Terwijl de wereld zich opmaakt voor de koopjesgekte van Black Friday, nodigt Wavy Dreams je uit om even stil te staan en na te denken. Dit jaar promoten we een andere soort vrijdag – Green Friday – een dag gewijd aan duurzaam winkelen en milieuvriendelijke praktijken. Het gaat niet alleen om kopen; het gaat om aankopen die er toe doen.

Het Concept van Green Friday:

Green Friday is meer dan een trend; het is een beweging. Het moedigt consumenten aan om na te denken over de milieu-impact van hun aankopen. Dit initiatief sluit aan bij onze #CSR-verplichting bij Wavy Dreams, waar we geloven in verantwoord consumentisme.

Duurzame Keuzes:

Bij Wavy Dreams zetten we ons in voor producten die niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn. Green Friday is de perfecte gelegenheid om onze collectie van eco-vriendelijke en ethisch geproduceerde artikelen onder de aandacht te brengen. Van kleding gemaakt van gerecyclede materialen tot accessoires die de lokale ambachten ondersteunen, elke aankoop maakt een verschil.

Minder is Meer

Green Friday gaat niet over minder kopen, maar over beter kopen. We moedigen onze klanten aan om weloverwogen keuzes te maken. Investeer in kwaliteit boven kwantiteit, kies voor duurzaamheid boven wegwerp, en steun kleine, lokale bedrijven.

Onze Actie: In het kader van Green Friday, zet Wavy Dreams een unieke actie op. Voor elke bestelling die van 24 november tot en met 30 november via onze website wordt geplaatst, laten wij bomen planten. Dit initiatief is een directe bijdrage aan het herstel van onze planeet en onderstreept onze toewijding aan duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid.

Afsluiting: Green Friday is meer dan een alternatief voor Black Friday; het is een kans om ons bewustzijn te vergroten en actie te ondernemen voor een duurzamere toekomst. Doe met ons mee en maak dit jaar jouw vrijdag groen.